Estetică dentară - Soluții personalizate pentru un zâmbet sănătos

#FAȚETE DENTARE
#COROANE DENTARE
#DIGITAL SMILE DESIGN
Când apelăm la reabilitarea estetică dentară?
Reabilitarea estetică dentară este indicată atunci când zâmbetul necesită a fi imbunatățit într-o manieră cât mai biologică.Pentru a obține acest rezultat se poate opta pentru coroanele dentare, fațetele dentare, alinieri gingivale și dentare sau combinația acestora, în funcție de necesitatea fiecărui pacient.În cadrul reabilitărilor estetice dentare, există o sumedenie de factori ce pot influența succesul pe termen lung al lucrărilor. Printre aceștia enumerăm respectarea și adaptarea corespunzătoare a lucrărilor protetice față de țesuturile parodontale (gingie și osul alveolar) și față de ocluzia dentară (mușcătura), deoarece fără funcție nu există estetică predictibilă și de lungă durată. Fiecare caz este unic, iar particularitățile fiecărui pacient necesită o abordare terapeutică individualizată.
Pentru a oferi un rezultat de succes pe termen lung, Dr. Alin Odor examinează minuțios toate detaliile în urma investigațiilor preoperatorii și oferă posibilitatea vizualizării rezultatului final anticipat, înainte de a începe tratamentul, prin intermediul tehnologiei inovatoare Digital Smile Design (DSD).
Ce reprezintă tehnologia Digital Smile Design (DSD)?Tehnologia Digital Smile Design (DSD) este o metodă inovatoare utilizată în estetica dentară pentru proiectarea și transformarea zâmbetului pacienților. Prin utilizarea tehnologiei digitale avansate, DSD permite medicului stomatolog să analizeze și să planifice în detaliu forma, alinierea și proporțiile dentare pentru a crea un zâmbet personalizat și armonios.
Cu ajutorul fotografiilor și a softurilor speciale, DSD permite pacientului să vizualizeze rezultatul final anticipat înainte de a începe tratamentul. Astfel, DSD oferă o abordare predictibilă și personalizată în îmbunătățirea esteticii dentare, asigurând rezultate satisfăcătoare și un zâmbet natural și atrăgător.
Planificare minuțioasă a intervenției chirurgicale
Dantură fixă - vedere laterală (înainte) - Odor MarianaÎNAINTE
Dantură fixă - vedere laterală (după) - Odor Marianadupă
Dantură fixă - vedere frontală (înainte) - Odor MarianaÎNAINTE
Dantură fixă - vedere frontală (după) - Odor Marianadupă
Dantură fixă - vedere laterală (înainte)_2 - Odor MarianaÎNAINTE
Dantură fixă - vedere laterală (după)_2 - Odor Marianadupă