Dantura ta nouă și fixă în doar o zi!

+1000 tratamente parodontale +5000 intervenții chirurgicale+1500 pacienți fericiți

Motivele de bază pentru care să alegi Clinica Dr. Alin Odor

pentru reconstrucția zâmbetului
reabilitari-protetice-pe-implanturi-dentare
Fără durereLa Clinica Dr. Alin Odor, ne concentrăm pe tratamente fără durere, asigurându-vă confortul pe parcursul întregului proces.
Echipa noastră utilizează tehnici avansate și anestezie de înaltă calitate pentru a asigura o experiență fără durere pentru pacienții noștri.
tratamentul-afectiunii-parodontale
Experiență și profesionalismCu peste 11 ani de experiență, Clinica Dr. Alin Odor vă oferă servicii stomatologice de încredere și un nivel înalt de profesionalism.
Beneficiați de expertiza unui personal calificat și a unei echipe dedicate, care se străduiește să ofere rezultate excepționale în fiecare tratament.
plan-individual-tratament
Plan individual de tratamentPrin intermediul consultării detaliate și a discuțiilor cu pacienții noștri, dezvoltăm un plan individual de tratament care să vizeze problemele lor dentare specifice și să ofere cele mai bune opțiuni de tratament, pentru a le asigura cea mai bună îngrijire stomatologică.
dantura-fixa
Materiale de cea mai înaltă calitate
Oferim pacienților noștri cele mai bune opțiuni de tratament, utilizând cele mai calitative materiale disponibile. În plus, suntem mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și inovații în materie de materiale stomatologice.
Dr-Alin-Odor
Second opinionDr. Alin Odor vă oferă oportunitatea de a obține un al doilea punct de vedere, beneficiind de experiența și cunoștințele sale în domeniul stomatologiei.
Prin consultanța personală a Dr. Alin Odor, puteți avea încredere în deciziile luate în ceea ce privește tratamentul dumneavoastră stomatologic.
Cabinet-Dr-Alin-Odor
Controlul post-operatorLa Clinica Dr. Alin Odor, acordăm o atenție deosebită perioadei de recuperare și oferim un control post-operator atent și personalizat pentru fiecare pacient.
După intervenția chirurgicală, vă vom ghida în procesul de vindecare și vă vom oferi instrucțiuni precise, asigurându-ne că aveți parte de o recuperare reușită.
PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Poze înainte și după
Zâmbetele lor sunt motivele noastre de bucurie
Zâmbet lateral_înainteZâmbet frontal_înainteZâmbet lateral_înainteZâmbet frontal_înainteZâmbet lateral_înainteZâmbet frontal_înainteZâmbet frontal_înainteZâmbet frontal_înainte
VREI UN ZÂMBET NOU?
PROGRAMEAZĂ-TE
Atitudine personalizată și profesionalism
manifestate prin:
REPUTAȚIESingura clinică din regiunea de Sud - Est a României acreditată pentru plasarea implanturilor subperiostale, de către cea mai mare companie la nivel global în producerea implanturilor personalizate.
TEHNOLOGII MODERNEUtilizăm tehnologie ultra modernă cum ar fi scanarea 3D, imprimanta 3D, determinarea cinematicii mandibulare 4D, laserul dentar.
SIGURANȚĂUtilizăm în 100% din cazurile de inserare de implanturi ghidurile chirurgicale, cu 100% acuratețe în plasarea acestora.
Beneficiile dinților ficși
Cum te vei simți după inserarea dinților ficși?
Dr-Alin-Odor

Masticație ușoară

Este redată posibilitatea de a mesteca normalÎn sfârșit vei putea savura orice aliment care îți place!Elimină problemele digestiveÎmbunătățind funcția masticatorie, digestia nu va mai suferi și tot organismul își va relua buna funcționare.
Starea generală de sănătate îmbunătățităOdată cu digestia normală, celelalte organe vor relua funcționarea la capacitate maximă și metabolismul va reveni la normal.
Dr-Alin-Odor

Viață socială îmbunătățită

Aspect de lifting facial și întinerire
Schimbare vizibilă a aspectului fizic și întinerire.Zâmbet esteticVei zâmbi oricând fără rețineri și vei simți o creștere a încrederii de sine. Indiferent dacă vei avea o ocazie specială sau interacțiuni de zi cu zi, vei emana o energie pozitivă și vei inspira pe cei din jurul tău. Vorbitul în public nu va mai reprezenta o problemăVei experimenta o nouă libertate de exprimare și o îmbunătățire semnificativă a calității vieții tale.
Dr-Alin-Odor

Garanție și durabilitate

Garanție totală pentru tratamente Ne asumăm responsabilitatea pentru rezultatele tratamentelor noastre și garantăm calitatea și durabilitatea acestora.Durabilitate de minim 10 aniVizita la stomatolog va fi doar controlul de rutină.
Oprirea procesului de atrofie osoasă Cu dinții ficși, vei experimenta un suport osos mai bun și o stimulare adecvată a osului maxilar, ceea ce ajută la prevenirea atrofiei osoase și la menținerea sănătății osoase pe termen lung.
Părerile pacienților în urma tratamentului Dr. Alin Odor
SOLICITĂ DETALII
Dacă te confrunți cu una dintre problemele de mai jos
image
Dinți lipsăAi dinți lipsă sau spațiu între dinți în urma pierderii dinților sau dinții tăi au devenit mobili în urma evoluției bolii parodontale.
image
Lucrări vechiAi lucrări vechi sau mobile care nu te mai satisfac din punct de vedere estetic cât și practic.
image
Lipsă osNu mai ai os pentru implanturi și ai nevoie de reconstrucție osoasă.
image
Probleme digestiveAi probleme digestive. Din cauza că nu ai o masticație corectă, stomacul suferă din cauza digerării deficitare.
image
Lipsă încredere în sineNu ai încrederea în sine să vorbești și zâmbești în public. Viața socială nu mai este la fel din lipsa încrederii în sine.
image
Fracturi dentareAi observat că dinții tăi prezintă semne de deteriorare, fie din cauza unui traumatism sau a uzurii în timp.
A VENIT MOMENTUL SĂ NE CONTACTEZI!
PROGRAMEAZĂ-TE
Ce soluții îți oferim pentru dinții ficși?
Implanturi dentare ce înlocuiesc unul sau mai mulți dinți
Fast and fixed, soluție rapidă pentru zâmbete impecabile
Implant dentar pentru proteze, stabilitate și confort extraordinar

Ce presupune dantura fixă?

Conceptul danturii fixe se adresează dinților puternic afectați parodontal sau în cazul lipsei acestora. Acest tip de tratament implică inserarea implanturilor dentare și fixarea imediată a lucrărilor protetice.Pentru astfel de intervenții, Dr. Alin Odor apelează la analgo-sedarea conștientă monitorizată de către medicul anestezist ATI pentru a beneficia de cel mai liniștit și sigur tratament.
Dantura fixă ajută la menținerea sănătății orale, îmbunătățind funcția masticatorie, aspectul estetic și contribuie la recâștigarea încrederii în sine prin redobândirea zâmbetului.
Întrucât fiecare pacient este unic prin natura sa și a afecțiunilor cu care se prezintă, este necesară o individualizare a fiecărui plan de tratament.În cadrul reabilitării orale totale cu implanturi, o etapizare și o planificare minuțioasă sunt impetuos necesare.Clinica noastră oferă dantură fixă imediată inserării implanturilor prin intermediul celui mai nou concept.Dr. Alin Odor îmbină toate cunoștințele, experiența și tehnologiile 3D și 4D pentru a obține rezultate funcționale și estetice.
PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

Din ce este format un implant dentar?

Ce soluții îți oferim pentru dinții ficși?
All-on-4 și All-on-6
Sistemul All-on-4 și All-on-6 reprezintă două soluții revoluționare în domeniul stomatologiei, oferind pacienților care au pierdut toți dinții o alternativă excelentă la protezele tradiționale.
Sistemul All-on-4
Sistemul All-on-4 implică utilizarea a patru implanturi dentare strategice pentru fixarea unei proteze dentare complete. Aceste implanturi sunt plasate în maxilar sau mandibulă într-o poziție special concepută, permițând protezei dentare să fie susținută ferm și stabilă.
Beneficiile acestui sistem includ costurile mai reduse și timpul de tratament mai scurt în comparație cu alte soluții de înlocuire a dinților.
Sistemul All-on-6
Sistemul All-on-6 este similar cu All-on-4, cu excepția faptului că folosește șase implanturi dentare în loc de patru. Acest sistem oferă o susținere suplimentară și stabilitate protezei dentare, ceea ce poate fi benefic în cazurile în care maxilarul sau mandibula prezintă o densitate osoasă mai scăzută. Cu ajutorul celor șase implanturi, pacienții pot obține o zonă de mestecare mai mare și o rezistență sporită a protezei dentare.
Doar câțiva din pacienții noștri fericiți
după inserarea danturii fixe pe implanturi
Zâmbet lateral_înainteZâmbet frontal_înainteZâmbet lateral_înainteZâmbet frontal_înainteZâmbet lateral_înainteZâmbet frontal_înainte
PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Care sunt etapele pentru a avea dinți ficși?
Doar 3 pași pentru o dantură nouă
reabilitari-protetice-pe-implanturi-dentare
ConsultațiaÎn prima etapă a procesului de obținere a dinților fixi, veți avea parte de o consultație completă la Clinica Dr. Alin Odor.
Aici, veți întâlni echipa noastră de specialiști și veți discuta despre necesitățile și dorințele dumneavoastră privind tratamentul dentar fix.
De asemenea, veți beneficia de o evaluare detaliată a sănătății dentare și veți primi un plan personalizat pentru a ajunge la zâmbetul pe care vi-l doriți.
tratamentul-afectiunii-parodontale
Etapa chirurgicalăAceastă etapă implică procedurile chirurgicale necesare pentru a pregăti structura dintelui și maxilarului pentru fixarea dinților. În funcție de cazul dumneavoastră, aceste proceduri pot include implanturi dentare, extracții sau corecții osoase. Echipa noastră experimentată și utilizarea tehnologiei avansate vor asigura confortul și siguranța dumneavoastră pe parcursul acestei etape esențiale.
tratament-laser
Etapa finală (protetică)Ultima etapă implică fixarea propriu-zisă a dinților permanenți. Folosind materiale de cea mai înaltă calitate și tehnici avansate, veți beneficia de o restaurare dentară personalizată care va aduce încredere și funcționalitate maximă zâmbetului dumneavoastră. Echipa noastră va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a vă asigura că rezultatul final îndeplinește toate criteriile estetice și funcționale.
Dr. Alin OdorEchipa Clinicii Dr. Alin Odor vă va ghida în fiecare etapă a procesului, asigurându-se că vă veți simți confortabili și informați în legătură cu fiecare pas al tratamentului.
Care este prețul reabilitării danturii cu dinți ficși?
Precum fiecare pacient este unic, la fel și fiecare caz este diferit. Din acest motiv, soluțiile diferă pentru fiecare persoană. Prețuri generale pentru dantură fixă:
Pentru mai multe informații, plasați cursorul peste iconița
Pentru mai multe informații, apăsați textul cu iconița
Pachet Implanturi All on 4 STANDARD Plus 18000 lei
Sedare conștientă monitorizată ATI;
În limita a 5 ore de monitorizare ATI
cameră recuperare;
osteodensificare; extracții dentare;
Doar dinții cu mobilități
ghid chirurgical standard;
Opțional se poate opta pentru un ghid chirurgical avansat, cu livrarea lucrării imediat după intervenție, sau „dinți înainte de operație”
PRF; testare stabilitate implanturi; 
lucrare provizorie a doua zi.
Opțional se poate opta pentru un ghid chirurgical avansat, cu livrarea lucrării imediat după intervenție, sau „dinți înainte de operație”
Pachet Implanturi All on 4 Premium24000 lei
Sedare conștientă monitorizată ATI;
În limita a 5 ore de monitorizare ATI
cameră recuperare;
osteodensificare; extracții dentare;
Doar dinții cu mobilități
ghid chirurgical standard;
Opțional se poate opta pentru un ghid chirurgical avansat, cu livrarea lucrării imediat după intervenție, sau „dinți înainte de operație”
PRF; testare stabilitate implanturi; 
lucrare provizorie a doua zi.
Opțional se poate opta pentru un ghid chirurgical avansat, cu livrarea lucrării imediat după intervenție, sau „dinți înainte de operație”
Pachet Implanturi All on 6 STANDARD Plus23000 lei
Sedare conștientă monitorizată ATI;
În limita a 5 ore de monitorizare ATI
cameră recuperare;
osteodensificare; extracții dentare;
Doar dinții cu mobilități
ghid chirurgical standard;
Opțional se poate opta pentru un ghid chirurgical avansat, cu livrarea lucrării imediat după intervenție, sau „dinți înainte de operație”
PRF; testare stabilitate implanturi; 
lucrare provizorie a doua zi.
Opțional se poate opta pentru un ghid chirurgical avansat, cu livrarea lucrării imediat după intervenție, sau „dinți înainte de operație”
Pachet Implanturi All on 6 Premium28500 lei
Sedare conștientă monitorizată ATI;
În limita a 5 ore de monitorizare ATI
cameră recuperare;
osteodensificare; extracții dentare;
Doar dinții cu mobilități
ghid chirurgical standard;
Opțional se poate opta pentru un ghid chirurgical avansat, cu livrarea lucrării imediat după intervenție, sau „dinți înainte de operație”
PRF; testare stabilitate implanturi; 
lucrare provizorie a doua zi.
Opțional se poate opta pentru un ghid chirurgical avansat, cu livrarea lucrării imediat după intervenție, sau „dinți înainte de operație”
Pachet Implanturi All on 8 STANDARD Plus30000 lei
Sedare conștientă monitorizată ATI;
În limita a 5 ore de monitorizare ATI
cameră recuperare;
osteodensificare; extracții dentare;
Doar dinții cu mobilități
ghid chirurgical standard;
Opțional se poate opta pentru un ghid chirurgical avansat, cu livrarea lucrării imediat după intervenție, sau „dinți înainte de operație”
PRF; testare stabilitate implanturi; 
lucrare provizorie a doua zi.
Opțional se poate opta pentru un ghid chirurgical avansat, cu livrarea lucrării imediat după intervenție, sau „dinți înainte de operație”
Pachet Implanturi All on 8 Premium35000 lei
Sedare conștientă monitorizată ATI;
În limita a 5 ore de monitorizare ATI
cameră recuperare;
osteodensificare; extracții dentare;
Doar dinții cu mobilități
ghid chirurgical standard;
Opțional se poate opta pentru un ghid chirurgical avansat, cu livrarea lucrării imediat după intervenție, sau „dinți înainte de operație”
PRF; testare stabilitate implanturi; 
lucrare provizorie a doua zi.
Opțional se poate opta pentru un ghid chirurgical avansat, cu livrarea lucrării imediat după intervenție, sau „dinți înainte de operație”
PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE
Ce spun pacienții?
Nota 5.0 / 41 recenzii
Stimă pentru profesionalismul și dăruirea de care dă dovadă! Un om de nota două zeci!🔝💯🤩LUMINIȚA
Domnul Dr. Alin Odor este un om excepțional. Un specialist în adevăratul sens al cuvântului. Experiența mea la clinică este deosebită si cu rezultatele așteptate. Recomand! 🌟DECEBAL
Ai fost și tu pacient al Clinicii Dr. Alin Odor?Te rugăm să ne lași o recenzie pentru a ne ajuta să oferim servicii mai bune și pentru a-i ajuta și pe alții să aleagă cu încredere serviciile noastre.
Mulțumim doamnei doctor Anca Țone, pentru răbdare, implicare și pentru cele mai bune servicii și tratamente! Un medic excepțional și un om blând și empatic.🌞🦷🙏ioana
Profesionist! Orice vizită la domnul doctor Alin Odor este lipsită de durere și cu rezultate pe măsură!😎🦷👏RADU
O clinică modernă cu personal dedicat și competent. ✅🔝💯GABRIEL
Nu numai un doctor extrem de bun, dar și un om deosebit. Recomand cu încredere!👍👍👍ȘTEFAN
Foarte mulțumită de servicii. 😁 Un domn doctor excepțional, inclusiv întreg personalul. 👨‍⚕️
Recomand cu drag! 🤝
ALINA
Servicii, ambient și echipa impecabilă.Iar doamna Dr. Anca Țone un profesionist imaculat. Felicitări tuturor. 🙏ANDREEA
Recenzii preluate de pe
imageimage
Dr. Alin Alexandru Odor
DDS, MSc, PhD Medic specialist parodontologie, implantologie și terapie laser
Dr. Alin Odor
În practica curentă, Dr. Odor efectuează tratamente de regenerare osoasă și gingivală atât parodontale cât și periimplantare cu grad mare de dificultate prin tehnici de microchirurgie. De asemenea, în urma cercetărilor doctorale, Dr. Alin Odor a dezvoltat și cercetat două protocoale parodontale laser non-invazive, pentru prima dată raportate la nivel mondial. Acestea reușesc să elimine o cantitate semificativă a bacteriilor parodontopatogene în comparație cu alte tehnici și protocoale convenționale.De-a lungul anilor, Dr. Alin Odor a participat la congrese naționale și internaționale în calitate de speaker invitat, publicând mai multe articole în domeniul chirurgiei parodontale și a laserului în stomatologie. De asemenea, a susținut cursuri și hands-on-uri în domeniul implantologiei și a laserului stomatologic. AFLĂ MAI MULTE
Începând cu anul 2022, Dr. Alin Odor este medic acreditat pentru plasarea implanturilor subperiostaleimage
Începând cu anul 2018, Dr. Alin Odor este reviewer pentru 2 reviste internaționale de specialitateimage
Alege Clinica Dr. Alin Odor
Tratamente parodontale
asistate laser

+1000

Intervenții chirurgicale

+5000

Pacienți fericiți

+1500